2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Sommar Höst

Höjdarpaket

Paketet för er som vill prova allt som Vuoggatjålme har att erbjuda under er vistelse.

En dag med helikopter och en dag med båt under er vistelse här. Åk längs Sielduts jökelfärgade vatten en dag, och ta helikopter ut till en enslig fjällsjö nästa dag för att sedan vandra tillbaka till campingen. Vi ger er förslag på sjöar att testa fiskelyckan i både med och utan helikopter.

Bo bekvämt i våra stugor och njut av utsikten över den storslagna omgivningen.

I paketet ingår: Boende i stuga med dusch och wc i Vuoggatjålme 3, 5 eller 7 dygn, sänglinne och handdukar, kort helikoptertur, motorbåt 2 dagar.

Vuoggatjålme höjdare plus

Samma grundpaket som Vuoggatjålme Höjdare men ni bor i våra stora stugor med egen bastu och braskamin. Städning vid avresa ingår i detta paket, dessutom har vi lagt in två middagar i Restaurang Vuogga, så här finns alla chanser till lite lyx i fjällmiljö!

Eftersom restaurangen inte har öppet alla dagar måste detta paket bokas så att middagarna kan serveras under perioden onsdag-lördag.

I paketet ingår: Boende i modern stuga med bastu i Vuoggatjålme 3, 5 eller 7 dygn, sänglinne, städning vid avresa, kort helikoptertur, motorbåt 2 dagar samt två tvårättersmiddagar i Restaurang Vuogga (exkl. dryck).

Priser